REZERVO

Restaurant

Eksperiencë unike! Tradicionale dhe e shijshme.

 • Restorant A la carte
 • Taverna - restorant kombëtar
 • Snackbar
 • Restorant në plazh
 • Bari i plazhit

Specialitete unike nga kuzhinieri ynë. Provoni specialitetet më të mira nga kjo anë e botës dhe shijojeni vaktin tuaj në pjesën më të bukur të qytetit. Restauranti yne gjendet në katin e tretë dhe për derisa shijoni vaktin tuaj, keni mundësinë të shijoni dhe pamjen piktoreske në kalanë e ulqinit dhe në plazh të vogël.

 • Orari i punës

  09 - 23h

 • Kapaciteti

  300

 • Kuzhina

  Tradicionale mediterane

 • Kontakt

  +382 68 003 311

MË TË MIRËT NË QYTET

 • A la carte restaurant

  Asnjë përvojë në Ulqin dhe Hotel Mediteran nuk do të ishte e plotë pa shijimin e kryeveprave të shkëlqyera gastronomike të disponueshme në "Ala Carte" Terrace Bar & Restaurant në katin e 2-të. Këtu do të gjeni zgjedhjen më të mirë për darkën tuaj familjare, apo për drekën tuaj të biznesit.

 • Shërbimi bufet

  Përveç shërbimit a la carte, ne jemi plotësisht të pajisur dhe të aftë për të ofruar ushqime në shuplakë. Bufeja organizohet për grupe më të mëdha, zakonisht për ato të korporatave, por mund të organizohet gjithashtu sipas kërkesës specifike të mysafirëve, duke përfshirë familjet dhe mysafirët individualë. Çdo mëngjes shërbehet një mëngjes i kushtueshëm me ushqime të nxehta dhe të ftohta, plus një shumëllojshmëri buke të freskëta, në baza të rregullta. Orari i bufesë: Mëngjesi: 07:00 - 10:00 Dreka: 12:00 - 14:00 Darka: 19:00 - 21:00